ich-zapfe

Shotglas, Vodkaglas - New York Bar, sæt med 6 - 55 ml


Varenummer NEW-7880

Producent: ich-zapfe

Indhold af varebundt:
Vejledende pris DKK 200.07
DKK 157.19 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Shotglas, Vodkaglas - New York Bar, sæt med 6 - 55 ml

NEW YORK BAR shotglassæt med 6 er førsteklasses lineære tumblere, perfekte til alle slags spiritus såsom whisky, snaps, Campari og endda cocktails. Med en kapacitet på 55 ml sælges disse glas i et sæt af 6 og er modstandsdygtige over for brud og ridser, takket være deres højkvalitets krystalglas.

Funktioner:

  • Blassene har en tung tekstur, som sikrer en optimal drikkeExperience ved at smigre din hånd.
  • Krystalglas af høj kvalitet er hærdet for længere levetid.
  • Den exceptionelle glans af glassene garanterer et elegant look på hvert bord.
  • Glas, der tåler opvaskemaskine, giver mulighed for hurtig og nem rengøring efter brug.

Disse NEW YORK BAR shotglas er inspireret af New Yorks barers livlige atmosfære og tilføjer et urbant præg til dit hjem. Shotglas er ikke bare et drikkekar, de er udtryk for en sofistikeret og elegant livsstil. De er perfekte til en eksklusiv aften med venner eller til at give som gave. De fremhæver din påskønnelse af fine detaljer og kvalitet.

Brillernes ergonomiske form sikrer, at de ligger behageligt i hånden, mens glassets kvalitet garanterer en klar lyd ved ristning - en must-have-funktion for ægte feinschmeckere.

NEW YORK BAR shotglas har en kapacitet på 55 ml, perfekt størrelse til at fange karakteristika og aromaer af spiritus af høj kvalitet. Hvert glas er præcist designet til at præsentere dine yndlingsdrikke optimalt og fuldt ud udvikle deres smag. Du vil sætte pris på dybden og kompleksiteten af ​​aromaerne af din spiritus med disse højkvalitetsglas.

Med deres modstand mod brud og ridser er disse glas en langsigtet investering til din hjemmebar. Du kan nyde dine yndlingsdrinks uden at bekymre dig om deres holdbarhed. Glassens enestående glans sikrer, at dine drinks altid vil skinne i deres bedste lys, hvilket gør det til et fremragende valg til festlige lejligheder eller hverdagsbrug.

NEW YORK BAR-glas kan nemt koordineres med andre glas i kollektionen for variation på dit bord. Skab et harmonisk og elegant ensemble til alle de drinks, du vælger. Disse glas er essentielle for dem, der værdsætter æstetikken og den sensoriske Experience ved at drikke.

Forkæl dig selv med NEW YORK BAR shotglassættet, og opdag, hvordan det forfiner din drikkeExperience og fremviser dine drinks med stil.

Nu kan du udtrykke din påskønnelse af kvalitet og stil med disse elegante briller. Med New York Bar shotglas i dit arsenal kan du altid være klar til at være vært for en vellykket fest!

Vare-ID 454272
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 654 g
Nettovaegt 594 g
Dimensioner 80×120×81mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: